Over Ethel

Therapie Harderwijk - Therapeut Ethel

Ethel Hendriks

Mijn naam is Ethel Hendriks, geboren in 1973.

Mijn begeleiding richt zich op mensen die persoonlijk ‘vast’ lopen en/of relatieproblemen ervaren maar je kunt bij mij ook terecht voor intimiteit/seksualiteits- problemen. Ik bied individuele therapie en coachings trajecten maar ook relatietherapie.

Mijn manier van werken is persoonlijk, betrokken en afgestemd op wat nodig is. Hierbij maak ik gebruik van verschillende therapeutische methodes, maar vooral ook van mijn ervaring.

In mijn vrije tijd geniet ik van de wandelingen door de bossen met mijn hond Gijs en het beoefenen van de karatesport. Daarnaast is het voor mij een heerlijke ontspanning om portretten te schilderen

Opleiding en achtergrond

Ik ben geregistreerd bij de NVAGT en RBCZ. Een aantal zorgverzekeraars, vergoedt (gedeeltelijk) Gestalttherapie van therapeuten die geregistreerd staan bij de beroepsvereniging NVAGT.

Mijn werkervaring is gestart bij het Centrum voor psychotherapie bij fulltime dagbehandeling van persoonlijkheidsstoornissen, waarbij ik als groeps-maatschappelijk werkster medeverantwoordelijk was voor de psychotherapeutische behandeling.

Vervolgens werkte ik bij de Kinderbescherming en bij Bureau Jeugdzorg waarbij ik therapeutische begeleiding verleende aan ouders/opvoeders en kinderen.

Therapie

In 2009 ben ik gestart met de vierjarige opleiding Ervaringsgerichte Psychosociale Therapie (EPT) en Gestalttherapie aan het Kempler Instituut. Na het afronden van mijn opleiding ben ik naast mijn werk binnen de jeugdzorg gestart met mijn eigen praktijk aan huis. Hierbij richt ik mij op partnerrelaties, maar bied ook individuele therapie en coaching trajecten.

Inmiddels heb ik mijn opleiding bij het RINO Seksuologie afgerond, zodat ik naast relatieproblemen ook ondersteuning kan bieden bij het vastlopen en/of het ervaren van problemen omtrent intimiteit/seksualiteit.

Je bent van harte welkom in mijn praktijk.

Wil je meer weten of een afspraak maken? Neem even contact met mij op.

Ethel Hendriks
Geregistreerd bij NVAGT en RBCZ

Contact met Ethel >>


Therapie Harderwijk - Therapeut Ethel
therapie harderwijk Therapie Harderwijk
Plataanlaan 21
3843 JL Harderwijk
Aangesloten bij:

therapiepsycholoog relatietherapeuten
Top